Troba el teu agent iad més proper

Per ubicació Per nom

4 raons per contactar un agent iad

 

Perquè són professionals immobiliaris independents, compromesos amb l'èxit del teu projecte.

Perquè tenen experiència en el mercat local i col·laboren amb una àmplia xarxa d'agents a tota Europa.

Perquè ofereixen atenció personalitzada en totes les etapes: estimació del preu de l'immoble, anunci, visites a l'immoble, contractes, venda final...

Perquè gràcies a un model de negoci digital i innovador  reduïm costos per donar-te un servei senzill i complet amb honoraris competitius.

T'agradaria comprar una casa a l'estranger?
Contacta amb un agent iad que parli la teva llengua.
Veure més

Cada agent iad forma part d'una xarxa nacional d'experts immobiliaris. L'assessor immobiliari és responsable de totes les transaccions entre un propietari i un comprador. I és la persona de referència sobre el terreny perquè coneix molt bé el mercat i la zona. El grup iad ofereix a tots els agents la millor formació disponible del sector, així com eines digitals exclusives, la qual cosa garantitza un servei professional i de confiança per tots els clients que volen comprar o vendre una propietat.

Per què confiar en un assessor immobiliari?

Com a professional independent, l'assessor immobiliari té total flexibilitat per gestionar el seu horari i adaptar-lo a les necessitats dels seus clients. Això significa que els nostres agents poden estar disponibles tant a les tardes com al cap de setmana. Els nostres agents acostumen a estar ubicats en la mateixa àrea que els seus clients i per això és més fàcil poder reunir-se amb ells. Cada agència té el seu propi mètode, el seu propi ADN. A iad els agents no s'adhereixen a protocols i normes que limiten el seu pla d'acció. Són molt resolutius i t'aconseguiran la millor oferta possible.

Com trobar un assessor immobiliari a la teva ciutat?

Per trobar un assessor iad a prop teu, pots cercar per àrea (introduint el nom de la ciutat o localitat que vulguis) o directament pel nom de l'agent.

Trobar un assessor immobiliari- cerca per ciutat

Vols trobar un agent immobiliari en una ciutat concreta? Pots introduir al quadre de cerca de la part superior de la pàgina del nom de la ciutat que busques i consultar tots els agents disponibles en aquesta zona. També pots accedir a la pàgina de perfil de l'agent per veure la seva cartera i triar millor el professional amb el qual t'agradaria treballar.

Trobar un assessor immobiliari- cerca per nom

Ja coneixes un assessor immobiliari iad però vols més informació sobre la seva feina? Fes una cerca ràpida per nom, accedeix a tots els detalls de l'agent i posa't en contacte amb ell.

3 passos per trobar fàcilment un assessor immobiliari iad

 1. Cerca per àrea o pel nom de l'agent

 2. Introdueix l'adreça o el nom de l'agent i fes clic al botó "mostrar resultats"

 3. Posa't en contacte amb l'assessor immobiliari directament a través d'aquesta pàgina o accedeix al seu perfil detallat per veure més informació

Assessor immobiliari independent: el professional de referència per comprar, llogar o vendre una casa

Què has de saber abans de comprar una casa i per què confiar en un assessor immobiliari? Quan sigui el moment adequat per comprar una propietat, voldràs assegurar-te que no et perds la casa dels teus somnis, ¿no?

Pots cercar en línia o confiar en els serveis d'un assessor immobiliari. Aquest professional et mostrarà tots els anuncis que coincideixen amb els vostres criteris de cerca i et guiaràn durant tot el procés.

D'aquesta manera, pots saltar-te passos innecessaris com visitar propietats massa cares o cases en males condicions.

L'agent serà responsable de:

 • Fer l'estudi de mercat.
 • Proposar solucions de finançament.
 • Verificar que la propietat coincideix amb els teus criteris.
 • Negociar amb el propietari o venedor de la casa.

Gràcies a l'experiència i els coneixements de l'agent, també t'ajudarà en els processos administratius i de negociació:

 • Fent una estimació del preu de la seva propietat.
 • Aconsellant-te la millor estratègia.
 • Promocionant i comercialitzant la teva propietat.
 • Negociaciant amb els possibles compradors.