Sylvie Maignien

Sylvie Maignien

Agent immobiliari a Málaga

Vols vendre el teu inmoble?
Valoro la teva propietat gratuïtament

Les meves propietats disponibles (9)

255 m²
9
4
3
Venda casa/villa de 255 m² a Málaga amb jardí, piscina, terrassa, aire condicionat, conserge : 9 estades, 4 habitacions, 3 lavabos.
Veure detalls
75 m²
6
2
2
Venda pis de 75 m² a Almayate Bajo amb terrassa, àtic : 6 estades, 2 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
Exclusiu
130 m²
7
3
2
Venda casa/villa de 130 m² a Torremolinos amb piscina, terrassa, aire condicionat : 7 estades, 3 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
Exclusiu
100 m²
7
3
2
Venda pis de 100 m² a Torremolinos amb piscina, terrassa, ascensor, àtic, aire condicionat, parking : 7 estades, 3 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
118 m²
6
2
2
Venda pis de 118 m² a Mijas amb piscina, terrassa, ascensor, aire condicionat, parking : 6 estades, 2 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
93 m²
7
3
2
Venda pis de 93 m² a Torremolinos amb ascensor : 7 estades, 3 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
116 m²
7
2
2
Venda pis de 116 m² a Mijas amb jardí, piscina, terrassa, ascensor, aire condicionat, conserge : 7 estades, 2 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
2.450 m²
25
9
8
Venda casa/villa de 2.450 m² a Fuengirola amb jardí, piscina, terrassa, planta Baixa, aire condicionat : 25 estades, 9 habitacions, 8 lavabos.
Veure detalls
160 m²
10
3
3
Venda casa/villa de 160 m² a Benalmadena Costa amb piscina, terrassa, planta Baixa, aire condicionat : 10 estades, 3 habitacions, 3 lavabos.
Veure detalls

Últims immobles venuts (2)

Venuda
Venuda
Pis 1 habitació de 38 m² a Torremolinos (29620)
Venuda
Casa 4 habitacions de 121 m² a Torremolinos (29620)

Sobre mi

Hola, el meu nom és Sylvie Maignien i sóc agent immobiliari de la xarxa immobiliària iad España.


Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!


La meva funció com a agent immobiliària experta a la zona de Málaga, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.


Per què escollir un agent immobiliari iad?


En triar un agent de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 15 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Mèxic, Florida i Espanya.


Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.


Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.


Un agent iad, sempre a prop teu

El compromís iad

Expertise local

És fàcil recomanar una zona quan hi vius! Els agents iad viuen a la ciutat on treballe i per aixó, coneixen a la perfecció el mercat immobiliari local, els comerços, els col·legis i les zones d'interés.


Disponibilitat en tots els sentits

A iad, el teu agent s'encarrega directament de vendre la propietat i estarà disponible per a acompanyar-te en cada pas fins a aconseguir l'èxit del teu projecte.


Servei professional, a un preu atractiu

Els nostres agents iad es mantenen al día de les novetats del sector i gaudeixen d'eines d'última generació per a oferir-te un suport d'alta qualitat a cada etapa del teu projecte.