Régis LAVIE

Régis LAVIE

Agent immobiliari a Santander (39009)

Idiomes
espanyol, francès

Introducció

Hola, el meu nom és Régis LAVIE i sóc agent de la xarxa immobiliària iad España.

Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!

La meva funció com a professional immobiliari expert a la zona de Santander, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.

Per què escollir un assessor immobiliari iad?

En triar un assessor de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 10 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya i Espanya.

Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.

Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.

Un agent iad, sempre a prop teu

Sector:

Santander

Propietats en venda o en lloguer (17)

Pis 2 habitacions de 62 m² a Beranga (39730)
Sota compromís

62 m²
5
2
1

Propietat venuda o llogada (1)

Venuda
Casa 4 habitacions de 150 m² a Torrelavega (39300)
Régis LAVIE - Agent immobiliari a Santander (39009)

Casa 4 habitacions de 150 m² a Torrelavega (39300)

90.000 € Torrelavega

150 m²
0
4
1