Patricia Rodriguez

Patricia Rodriguez

Agent immobiliari a Sabadell

Parlo: espanyol català francès
Vols vendre el teu inmoble?
Valoro la teva propietat gratuïtament

Les meves propietats disponibles (10)

0
Exclusiu
82 m²
6
2
1
Venda pis de 82 m² a Barcelona amb ascensor, àtic : 6 estades, 2 habitacions, 1 lavabo.
Veure detalls
220 m²
10
4
2
Venda casa/villa de 220 m² a Polinya amb terrassa : 10 estades, 4 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
Exclusiu
82 m²
5
3
1
SERRA D’EN CAMARÓ (SABADELL) IAD i Patricia Rodríguez els presenten aquest habitatge d'OBRA NOVA, al barri de la Serra d'en Camaró. TOUR VIRTUAL DISPONIBLE, SOL·LICITAL. A destacar, pis en planta baixa, a de la comunitat d'un...
Veure detalls
Exclusiu
102 m²
8
3
2
SERRA D’EN CAMARÓ (SABADELL) IAD i Patricia Rodríguez els presenten aquest habitatge d'OBRA NOVA, al barri de la Serra d'en Camaró. Cal destacar pis a planta baixa amb entrada independent des del carrer, dins la comunitat...
Veure detalls
Exclusiu
268 m²
8
3
3
IAD Espanya i Patricia Rodríguez, presenten aquesta casa a SABADELL. VINE A VEURE-LA. Casa unifamiliar al barri de la CREU DE BARBERÀ de SABADELL, de 268 m2 i construïda sobre una parcel·la de 143 m2. Lhabitatge...
Veure detalls
336 m²
8
4
1
IAD i Patricia Rodríguez, els presenten Casa a 4 vents a VACARISSES, Barcelona. TOUR VIRTUAL I VÍDEOS DISPONIBLES, SOL·LICITA-HO. Vacarisses. Es ven casa a 4 vents, de 114m2 útils, amb garatge de 222m2, més una construcció...
Veure detalls
Exclusiu
179 m²
4
4
3
Venda pis de 179 m² a Cerdanyola del Vallès amb terrassa, ascensor, àtic, aire condicionat : 4 estades, 4 habitacions, 3 lavabos.
Veure detalls
Exclusiu
220 m²
10
4
2
Venda casa/villa de 220 m² a Polinya amb terrassa : 10 estades, 4 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
Exclusiu
440 m²
14
7
5
Venda casa/villa de 440 m² a Vilanova del Vallès amb jardí, piscina : 14 estades, 7 habitacions, 5 lavabos.
Veure detalls
78 m²
Venda propietat comercial de 78 m² a Badalona .
Veure detalls

Últims immobles venuts (21)

Venuda Llogat
Venuda
Pis 0 habitacions de 206 m² a Terrassa (08225)
Venuda
Casa 5 habitacions de 343 m² a Matadepera (08230)
Venuda
Pis 3 habitacions de 60 m² a Sabadell (08204)
60 m²
6
3
1
Veure més (9)

Sobre mi

Hola, el meu nom és Patricia Rodriguez i sóc agent immobiliari de la xarxa immobiliària iad España.


Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!


La meva funció com a agent immobiliària experta a la zona de Sabadell, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.


Per què escollir un agent immobiliari iad?


En triar un agent de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 15 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Mèxic, Florida i Espanya.


Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.


Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.


Un agent iad, sempre a prop teu

El compromís iad

Expertise local

És fàcil recomanar una zona quan hi vius! Els agents iad viuen a la ciutat on treballe i per aixó, coneixen a la perfecció el mercat immobiliari local, els comerços, els col·legis i les zones d'interés.


Disponibilitat en tots els sentits

A iad, el teu agent s'encarrega directament de vendre la propietat i estarà disponible per a acompanyar-te en cada pas fins a aconseguir l'èxit del teu projecte.


Servei professional, a un preu atractiu

Els nostres agents iad es mantenen al día de les novetats del sector i gaudeixen d'eines d'última generació per a oferir-te un suport d'alta qualitat a cada etapa del teu projecte.