Nathalie Brabant

Nathalie Brabant

Agent immobiliari a Sant Andreu de Llavaneres (08392)

Idiomes
espanyol, anglès, català, francès

Introducció

Hola, el meu nom és Nathalie Brabant i sóc agent de la xarxa immobiliària iad España.

Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!

La meva funció com a professional immobiliari expert a la zona de Sant Andreu de Llavaneres, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.

Per què escollir un assessor immobiliari iad?

En triar un assessor de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 10 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya i Espanya.

Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.

Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.

Un agent iad, sempre a prop teu

Sector:

Sant Andreu de Llavaneres

Propietats en venda o en lloguer (40)

Casa 5 habitacions de 248 m² a Tiana (08391)
Sota compromís

248 m²
17
5
3
  1. 1
  2. 2

Propietats venudes o llogades (19)