Mario Carrizo

Mario Carrizo

Agent immobiliari a León

Vols vendre el teu inmoble?
Valoro la teva propietat gratuïtament

Les meves propietats disponibles (6)

220 m²
Venda casa/villa de 220 m² a Trobajo del Camino .
Veure detalls
115 m²
8
4
2
Venda pis de 115 m² a León amb terrassa, ascensor : 8 estades, 4 habitacions, 2 lavabos.
Veure detalls
500 m²
7
7
Venda propietat comercial de 500 m² a Caldas de Luna .
Veure detalls
50 m²
2
1
Venda pis de 50 m² a León amb àtic : 2 estades, 1 lavabo.
Veure detalls
60 m²
5
2
1
Venda pis de 60 m² a Veguellina de Orbigo amb jardí, piscina, àtic : 5 estades, 2 habitacions, 1 lavabo.
Veure detalls
720 m²
Venda terra de 0 m² a Villamoros de Las Regueras .
Veure detalls

Sobre mi

Hola, el meu nom és Mario Carrizo i sóc agent immobiliari de la xarxa immobiliària iad España.


Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!


La meva funció com a agent immobiliari expert a la zona de León, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.


Per què escollir un agent immobiliari iad?


En triar un agent de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 15 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Mèxic, Florida i Espanya.


Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.


Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.


Un agent iad, sempre a prop teu

El compromís iad

Expertise local

És fàcil recomanar una zona quan hi vius! Els agents iad viuen a la ciutat on treballe i per aixó, coneixen a la perfecció el mercat immobiliari local, els comerços, els col·legis i les zones d'interés.


Disponibilitat en tots els sentits

A iad, el teu agent s'encarrega directament de vendre la propietat i estarà disponible per a acompanyar-te en cada pas fins a aconseguir l'èxit del teu projecte.


Servei professional, a un preu atractiu

Els nostres agents iad es mantenen al día de les novetats del sector i gaudeixen d'eines d'última generació per a oferir-te un suport d'alta qualitat a cada etapa del teu projecte.