José Luis Argent

José Luis Argent

Agent immobiliari a Xativa (46800)

Idiomes
espanyol, anglès

Introducció

Hola, el meu nom és José Luis Argent i sóc agent de la xarxa immobiliària iad España.

Si necessites assessorament pel teu projecte immobiliari tant de venda, compra o lloguer, sóc especialista en estalviar-te problemes!

La meva funció com a professional immobiliari expert a la zona de Xativa, és acompanyar-te en tot el procés de compra, venda o lloguer d'un immoble. A iad treballem amb metodologia, transparència, respectant el marc regulador i utilitzant les millors eines del mercat per poder oferir-te un assessorament proper i de qualitat.

Per què escollir un assessor immobiliari iad?

En triar un assessor de la xarxa iad España, et beneficies d'un model col·laboratiu, digital i internacional amb més de 10 anys operant al sector immobiliari i present a França, Portugal, Itàlia, Alemanya i Espanya.

Una xarxa d'agents de proximitat que estan al dia de les últimes novetats del sector per poder oferir-te un assessorament especialitzat, utilitzant la tecnologia com a base per un servei innovador, eficaç i sense complicacions.

Estem compromesos amb la transparència i el respecte del marc regulador per garantir la qualitat dels serveis oferts pels agents iad.

Un agent iad, sempre a prop teu

Sector:

Xativa

Propietats en venda o en lloguer (32)

Pis 3 habitacions de 140 m² a Xativa (46800)
Sota compromís

140 m²
8
3
2
Casa 4 habitacions de 328 m² a Xativa (46800)
Sota compromís

328 m²
11
4
3
Pis 4 habitacions de 207 m² a Canals (46650)
Sota compromís

207 m²
9
4
2
  1. 1
  2. 2