Ven la teva propietat - Apartament, Casa

Som experts en estalviar-te preocupacions!

Vendre la teva casa o pis amb iad és l'opció més senzilla.

Els nostres serveis

Obteniu un consell sobre el valor de la vostra llar

Demaneu ajuda al vostre agent iad per avaluar la vostra propietat. Farà una avaluació del mercat i proposarà una estimació creïble del valor de venda de la seva casa.

Millora i difusió de la seva propietat

Els nostres assessors prenen fotos professionals i anoten l'anunci per destacar les millors característiques del vostre immoble i el publiquen als principals portals immobiliaris (Idealista, Imovirtual, Kyero, Green Acres, etc.) i molts altres llocs.

Gestió de visites

El vostre agent iad gestiona les visites, redacta els informes i recull les millors ofertes. També analitza la solidesa financera dels possibles compradors de la vostra propietat.

Un assessor dedicat i disponible i un entorn segur

T'acompanya pas a pas fins a la signatura definitiva. Signatura del compromís i lliurament de les claus al notari per a una transacció segura.

T'acompanyem en els 8 passos per vendre casa teva

 1. T'assessorem sobre el preu de venda de la teva vivenda

  El teu agent iad calcularà el preu de la teva vivenda. Realitzarà una evaluació del mercat i et proposarà una estimació del valor de venda de la teva propietat.

 2. T'ajudem a triar el tipus de contracte que s'adapti a les teves necessitats 

  No exclusiu, semi-exclusiu o exclusiu. El teu agent t'assessorarà sobre les diferents opcions i els serveis que inclouen per ajudar-te a prendre la decisió correcta.

 3. Complint amb la normativa vigent

  T'ajudem a obtenir el Certificat Energètic i la Nota Simple, obligatoris per anunciar la teva casa. El teu agent iad et proporcionarà col·laboradors que et facilitaran aquesta part del procès.

 4. Preparem la teva propietat per a la venda

  Redactem el text de l'anunci i fem un reportatge fotogràfic de la teva vivenda, un tour virtual i un homestaging perquè l'anunci sigui més atractiu.

 5. Publiquem el teu anunci en els principals portals

  El teu anunci es publicarà en tots els principals portals immobiliaris i en els nostres canals interns, compartits amb una àmplia xarxa de compradors que busquen una casa com la teva. 

 6. Gestionem les visites

  El teu agent iad farà les visites, redactarà tots els informes de classificació dels millors potencials compradors en funció de la seva solvència econòmica.

 7. T'acompanyem en la firma del contracte d'arres

  Quan el comprador paga directament al venedor. Podràs comptar amb el nostre suport per tota aquesta part del procès final.

 8. I a la firma del contracte de compravenda i escriptures

  Per la teva tranquilitat, t'acompanyem durant la firma del contracte de compravenda i les escriptures davant el notari, advocat o procurador.